Ny jobb hos SophiesMinde

Sophies Minde Ortopedi AS er totalleverandør av ortopediske hjelpemidler, og et heleid datterselskap av Oslo universitetssykehus HF. Vi tar i mot pasienter fra hele landet, og vår hovedavdeling ligger ved Oslo universitetssykehus på Aker. Vi har også avdelinger ved Rikshospitalet og Ullevål, i tillegg til avdelinger i Drammen og på Hamar.

Siden 1927 har Sophies Minde hjulpet mennesker til økt frihet. Frihet til bevegelse, og frihet til i større grad å kunne bestemme over egne liv. I snart 100 år har vi vært ledende innenfor fagfeltet ortopedi, og har ledet og fulgt utviklingen gjennom mange trinn.

Ortopedi handler om hjelpemidler. Men det handler først og fremst om å møte mennesker, forstå deres behov, og gjennom tilpassing og trening hjelpe dem til økt frihet og selvstendighet. Det handler om menneskene. De som kommer hit for å få hjelp. Og slle de som jobber her.

Ortopediingeniører og ortopediteknikere på jobbsøk er velkommen til å ta kontakt med oss - e-post: rannveig.strom@sophiesminde.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SØKNADSFRIST:
Error loading MacroEngine script (file: finnURL.cshtml)