Nytt og unikt behandlingstilbud for skoliose

Skoliose er en ryggskjevhet som er ulik fra person til person. Derfor må behandlingen også være ulik. Det er utgangspunktet for Schroth-metoden som Sophies Minde Ortopedi nå som første og eneste behandlingssted i Norge kan tilby i kombinasjon med ortopedisk behandling.


Schroth-metoden er en terapeutisk behandlingsmetode som benytter seg av spesielle og individuelt tilpassede, asymmetriske og tredimensjonale øvelser, kombinert med spesielle pusteteknikker.

Schroth-terapi kan tilbys pasienter uavhengig av alder og tidligere behandling: som supplement til korsett-behandling, som post-operativ trening, eller som eneste behandling, for eksempel som tilbud til voksne som ikke får operasjon eller korsett.

Behandling etter Schroth-metoden krever sertifisering, og vår terapeut, Minni Bains, er en av to praktiserende sertifiserte terapeuter i Norge, og den eneste i Sør-Norge. I land som USA, Canada, Tyskland, Danmark og England har Schroth-metoden allerede vært praktisert en stund, med overbevisende resultater.

Vil du vite mer om behandling etter Schroth-metoden, eller ønsker kontakt for å avtale en time, ta kontakt med minni.bains@sophiesminde.no.